Apparaten en accessoires
Half bolletje vanille en karamel
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
'Crêpe Dentelle' koekjesfeuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
20 g druivenpit olieboter35 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
57.8 mg
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
4566.3 kJ /
1091.3 kcal
Vetten
77 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
39.4 g
Koolhydraten
84.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaanse brunch
1u. 15min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Bessencurd
20min
Geel gekleurde eieren
55min
Vloeibare karamel
25min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Aardappelsoep met curry
35min
Karamelsaus
1u. 30min